Wonen in stijl in Amsterdam

Amsterdam is een stad in voortdurende beweging, met een sterk cultureel klimaat en een rijke geschiedenis. De historische stad, het labyrint van grachten en de karakteristieke grachtenpanden zijn wereldberoemd. In augustus 2010 werd de Amsterdamse grachtengordel zelfs toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO!

Achter de gevels van de altijd bruisende, alom geroemde stad Amsterdam gaan vele verrassingen schuil. De rijke historie van de stad en de creativiteit en acute handelsgeest van de multiculturele bewoners, zijn terug te vinden in de verscheidenheid aan interieurs. Zo zijn er huizen die nog ongewijzigd hun verleden etaleren, alsook innovatieve en hedendaagse interieurs die voldoen aan de eisen en behoeften van vandaag, uitgerust met de allerlaatste technische snufjes.

Dit boek gunt de lezer een blik op de stijlvolle en kunstzinnig gedecoreerde huizen die Amsterdam rijk is. De vermaarde Italiaanse fotograaf Massimo Listri, bekend om zijn vele interieurboeken, en auteur Melanie van Ogtrop gingen samen op pad en selecteerden een veertigtal interieurs van enthousiaste bewoners, kunstenaars, verzamelaars en enkele antiekhandels.

 

Wonen in stijl in Amsterdam

Persmap

Wonen in stijl in Amsterdam

Auteur: Melanie van Ogtrop
Fotografie: Massimo Listri

hardcover
garengenaaid
31 x 24,5 cm
224 pagina’s
ca. 200 kleurenfoto’s

Verkrijgbaar in Nederlands en Frans:
ISBN 9789088810251
(Nederlandstalige editie)
ISBN 9789490979003
(Franstalige editie)

Prijs in België: 49.90 € (incl. BTW)

Andere prijzen in het buitenland.
Contacteer VdH Books voor meer
informatie.

bestel

 


 


 replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords replace with your keywords